Kurs engleskog jezika za mlade iz Općine Centar

12 week
13 Lekcija

Kurs engleskog jezika za mlade iz Općine Centar

Kurs engleskog jezika za mlade iz Općine Centar

Općenito o kursu

Centar kulture i mladih organizuje besplatan kurs engleskog jezika za mlade u periodu maj-juni 2021. godine. Projekat finansira Općina Centar.

Uslov je da imate između 18 i 25 godina, da ste stanovnik Općine Centar Sarajevo i da ste nezaposleni.

Prijave se vrše do 30.04.2021. Broj mjesta je ograničen. 

Učenje engleskog jezika se obavlja po poznatoj Berlitz metodi, koja je pomogla milionima ljudi širom svijeta. To podrazumijeva angažman stručnog kadra, motivirajuću atmosferu i moderan sadržaj. Napredak učenja ovom metodom je puno brži od klasičnog jer gradi samopouzdanje, tečnost i tačnost. Oslobađa od straha pri komunikaciji kroz simulirane situacije, što sve daje brže i efikasnije rezultate učenja jezika.

Uz besplatan kurs dobijete i besplatnu literaturu i materijal za učenje kao i pristup našim online platformama i aplikacijama putem kojih koristite multimedijalne materijale za učenje i putem kojih postajete član naše zajednice English Language Learning Community.

Po završetku kursa kandidati pristupaju polaganju ispita i nakon uspješnog polaganja dobija diplomu/certifikat.

User Avatar
Profesorica Senida Čeljo je rođena 8.9. 1970. godine u Sarajevu. Radi kao profesor engleskog jezika u Srednjoj ekonomskoj školi. Svoje radno iskustvo je stjecala u osnovnim i srednjim školama i školama stranih jezika, radeći sa djecom predškolskog uzrasta kao i sa učenicima osnovne, srednje škole, te studentima i odraslim osobama. Autor knjige i priručnika za učenje poslovnog jezika „ Business Success “. Osim pedagoškog i stučnog znanja posjeduje brojne stručne certifikate među kojima su: Certifikat za predavača i ispitivača TOEFLiBT Test-a (Test of English as a Foreign Language) koji je potreban za upis na mnoge inostrane fakultete ili zapošljavanje, kao i certifikat za obuku poslovnog engleskog jezika.

Ocjene

Prosječna Ocjena

0
(0 ocjena)

Pregled Ocjena

0
0
0
0
0
Cijena Besplatno
Predavač Senida Čeljo
Trajanje 12 sedmica
Broj lekcija 13
Jezik English