de_makar_na_silu_blank-2

Stand-up komedija: ‘De makar na silu

O događaju

Jelića 1, Sarajevo
  • Cost: Besplatno
  • Total Slot: 0
  • Booked Slot: 0

This event has expired

Ono što se treba znati, stand-up komedija nije pričanje viceva niti nekakva gluma u skečevima. To je  priča – o životu, svakodnevnim situacije i svijetu oko nas.

Stand up komičar je sam na sceni, a u pripremi svog nastupa je sam(a) svoj majstor: autor teksta, izvođač, režiser, ponekad čak i tehničar, a vrlo često – i producent.  Interakcija sa publikom, različitih vrsta i intenziteta, upravo je ono što stand up komediju čini drugačijom.

U subotu 25. septembra na sceni CKM biće organizovano večer BH  stand up komedije, a ovaj put će se za to pobrinuti comedy džedaj Navid Bulbulija sa svojim One man show-om “De makar na silu”.

Navid se bavi stand up-om preko devet godina i nastupao je širom našeg malog ćoška galaksije – od Ljubljane do Istanbula, uključujući i shopping centar u Varaždinu. Ako vas zanima šta to imaju zajedničko; avioni, autobusi, tramvaji, buvljaci, groblja, raskršća iza ponoći, second hand-ovi, pekare, zatvori i sl. dođite, poslušajte i nasmijte se, makar na silu.

Unesite malo promjene i raznovrsnosti u vaše veče i dođite na stand up show. Program počinje u 20:30 sati. Cijena ulaznice je 7 KM.

Ulaznice se mogu nabaviti u CKM, radnim danima od 10-12 i od 16-20 sati, kao i dva sata pred predstavu. Napominjemo  da se karte mogu rezervisati putem naše web stranice www.centarkulture.ba, oficijalne Facebook stranice  https:/www.facebook.com/sarajevocentarkulture/ ili pozivom na telefonski broj 033 232 595/594.

Rezervacije ulaznica