ŠKOLA HIP HOP PLESA CKM OSTVARILA SJAJNE REZULTATE

Podijelite ovu vijest

Grad Mostar bio je domaćin IV. Internacionalnom plesnom festivalu, Mo Stars Mediteran Open Dance 2023., u organizaciji Plesnog studija MO-STARS. Na natjecanju je sudjelovalo sedam zemalja i oko 2.000 plesača. Naša škola hip hop plesa “Plesni studio Freeze”, na čelu sa voditeljicom Ninom Iličić, u iuzetno jakoj konkurenciji, ostvarila je sjajne rezultate (tri zlata, jednu bronzu i jedno peto mjesto u različitim kategorijama).

1. mjesto u kategoriji hip hop solo žene – Mini (3-6 godina)

1. mjesto u kategoriji hip hop solo muški – Djeca 2 (10-13 godina)

1. mjesto u kategoriji hip hop solo žene – Odrasli

3. mjesto u kategoriji hip hop solo žene – Djeca 1 (7-10 godina)

5. mjesto u kategoriji hip hop solo žene – Juniori (14-17 godina)

Škola je započela svoj rad u Centru pod novim imenom prije nepunih godinu dana. Nastupali su na različitim događajima kao što su: Festival urbane kulture i folklora za mlade u SARTR-u, na eventu”‘Ajmo Poligon”, na Termalnoj rivijeri Ilidža, na „Jesenjem maskembalu“ CKM-a, na Porodičnim i ekološkim danima Općine Centar u Pionirskoj dolini i dr.

Također, bili su sudionici i u mnogim spotovima. Ova plesna škola ima za cilj kod djece i mladih usadi ne samo znanje, nego i samopouzdanje polaznika, timski rad i vještine izražavanja emocija kroz pokret.

Poziv je otvoren za sve koji se žele pridružiti ovoj vrijednoj, marljivoj i uspješnoj ekipi. Ovim putem čestitamo našim polaznicima i voditeljici  na izvanrednim rezultatima.

Povezane novosti