Početna

„50 TOP
LOKACIJA
BOSNE I HERCEGOVINE“
CKM PROMOCIJA KNJIGE Mislimo da danas više nego ikad treba tražiti knjige, pa makar imale i samo jednu dobru stranicu, tražeći komadiće, djeliće, sve što u sebi ima zlato, sve što nam može oživjeti tijelo i dušu.
monodrama
Zijaha
Sokolovića
CKM "Međuigre 0-24" Zijah Sokolović, „osuđeni“ kralj monodrame, jedan od najzanimljivijih autora neviđene teatarske energije, u ulozi izvođača, redatelja i dramaturga na književno kritično satirični način govori o lepezi društvenih stanja.
koncert
filmske
muzike
CKM koncert u živo U nedjelju, 25. aprila, noć je u kojoj se dodjeljuje Oscar za najuspješnija filmska ostvarenja, među kojima je i bh film naše Jasmile Žbanić, "Quo Vadis, Aida?", u kategoriji najboljeg filma van engleskog govornog područja.
BOJE
MOGA
MJESTA
CKM NAGRADNI FOTOKONKURS Tema sedmog nagradnog konkursa za najuspješniju fotografiju je “Boje moga mjesta“. Pustite vašu maštu i snove da vas povedu u svijet fotografije i prijavite se!
OTVORENA
NOVA
BILETARNICA
CKM ADAPTACIJA PROSTORA U cilju unapređenja naših usluga prema građanima, CKM izvršio je malu adaptaciju prostora u Jelićevoj, gdje je urađena nova blagajna, koja će biti smještena u prizemlju zgrade
brzi kurs
digitalnog
marketinga
CKM kursevi i škole Upoznajte se sa osnovama digitalnog marketinga i načinima vođenja privatnih i poslovnih profila na svim društvenim mrežama, uz kreiranje logotipa, sadržaja i reklama svih vrsta, uz praćenje najnovijih trendova marketinga. Namijenjen je osobama svih životnih dobi.

Kursevi, škole, radionice

Obrazovanje je zlatni ključ Slobode

Pohvale, komentari, kritike

Vaše mišljenje nam je Važno

Pratite nas i na Instagramu

Prijavite se na Newsletter

Upišite svoju email adresu i dobijajte sve novosti vezane za CKM