Kurs francuskog jezika

13 week
0 Polaznika

Kurs francuskog jezika

Kurs francuskog jezika

Opis kursa

Cilj ovog kursa jeste obrađivanje bitnih tematskih cjelina i usvajanje osnovnih znanja francuskog jezika, ponavljanje ciljanog vokabulara i učestalih fraza, u svrhu vladanja usmenom i pismenom komunikacijom u svakodnevnici.
U slučaju da već posjedujete određena znanja, nastavne aktivnosti se prilagođavaju kako bi postojeća znanja obnovili i unaprijedili. U ugodnoj i privlačnoj radnoj atmosferi koju vam nudimo, postepeno ćete savladati jezičke barijere te razviti jezičku samostalnost i samopouzdanje.
Po završetku ovog kursa, moći ćete se veoma lako snalaziti i verbalno ili neverbalno reagovati u svakodnevnoj komunikaciji koja je jasna, sporo izgovarana ili popraćena vizuelnim sadržajem. Moći ćete čitati i razumijevati jednostavne tekstove, pisati kratke i jednostavne poruke u vezi sa bliskim temama. Oni koji posjeduju određena znanja, razviti će sposobnost održavanja jednostavnije komunikacije.
Vrijeme trajanja kursa je 13 sedmica, a mjesečna cijena iznosi 60 KM.

 

Prijavite se na kurs

   
  Curriculum is empty
  User Avatar
  Rođena 06.3.1997. godine u Sarajevu. Po završetku gimnazije 2015. godine upisuje Francuski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu. Prvu godinu master studija pohađa na Univerzitetu u Bordou, u Francuskoj. Sada radi kao predavač francuskog jezika.

  Ocjene

  Prosječna Ocjena

  0
  (0 ocjena)

  Pregled Ocjena

  0
  0
  0
  0
  0
  Cijena 60.00KM
  Predavač Lejla Šubo
  Trajanje 13 sedmica
  Broj polaznika 0 polaznika
  Jezik Francuski
  Početak Nije još utvrđen