Kurs francuskog jezika

13 week
0 Polaznika

Kurs francuskog jezika

Kurs francuskog jezika

Opis kursa

Cilj ovog kursa jeste obrađivanje bitnih tematskih cjelina i usvajanje osnovnih znanja francuskog jezika, ponavljanje ciljanog vokabulara i učestalih fraza, u svrhu vladanja usmenom i pismenom komunikacijom u svakodnevnici.
U slučaju da već posjedujete određena znanja, nastavne aktivnosti se prilagođavaju kako bi postojeća znanja obnovili i unaprijedili. U ugodnoj i privlačnoj radnoj atmosferi koju vam nudimo, postepeno ćete savladati jezičke barijere te razviti jezičku samostalnost i samopouzdanje.
Po završetku ovog kursa, moći ćete se veoma lako snalaziti i verbalno ili neverbalno reagovati u svakodnevnoj komunikaciji koja je jasna, sporo izgovarana ili popraćena vizuelnim sadržajem. Moći ćete čitati i razumijevati jednostavne tekstove, pisati kratke i jednostavne poruke u vezi sa bliskim temama. Oni koji posjeduju određena znanja, razviti će sposobnost održavanja jednostavnije komunikacije.
Vrijeme trajanja kursa je 13 sedmica, a mjesečna cijena iznosi 60 KM.

 

Prijavite se na kurs

 
Curriculum is empty
User Avatar
Rođena 06.3.1997. godine u Sarajevu. Po završetku gimnazije 2015. godine upisuje Francuski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu. Prvu godinu master studija pohađa na Univerzitetu u Bordou, u Francuskoj. Sada radi kao predavač francuskog jezika.

Ocjene

Prosječna Ocjena

0
(0 ocjena)

Pregled Ocjena

0
0
0
0
0
Cijena 60.00KM
Predavač Lejla Šubo
Trajanje 13 sedmica
Broj polaznika 0 polaznika
Jezik Francuski
Početak Nije još utvrđen
X