Predstava „BOSANSKI LONAC“

//Predstava „BOSANSKI LONAC“
Loading Events
  • Ovaj događaj je završen.

Predstava „BOSANSKI LONAC“  u CKM-u

Alternativni teatar komedije „Rajvosa“ će u ponedjeljak, 9. marta, s početkom u 20.00 sati izvesti predstavu „Bosanski lonac“ na Teatarskoj sceni Jelićeva!

Ova komedija na duhovit i zabavan način govori o sukobu novog i starog, o starosjediocima i pridošlicama, o sukobu grada i sela, političkim igrama… Priča je ovo i o vrlo aktualnim stvarima koje se događaju u našem okruženju, o korumpiranosti i netrpeljivosti koja proizlazi iz potpuno nepotrebnih stvari. Kušajući ovaj specijalitet, nasmijat ćete se do suza, zadovoljiti svoju dušu i pobjeći, barem nakratko, od surove svakodnevnice.
U predstavi igraju: Amina Begović, Bakir Kumrić, Senka Oruč, Mirsad Imamović, Edin Drljević, Jasminka Požek-Božuta i Senad Milanović. Redatelj predstave je Riad Ljutović, a adaptaciju teksta uradio je Edin Drljević.

Očekujemo vas da se uz prepoznatljivi bosanski humor od srca smijemo!

Dodatne informacije i rezervacije na telefone: +387 33 23 25 94, +387 33 23 25 95 i putem web stranice www.centarkulture.ba
Ulaznice po cijeni od 10 KM možete kupiti u JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo (ulica Jelića br.1), radnim danima u terminima od 10 do 12 sati i od 16 do 20 sati, subotom od 11 do 14 sati, kao i dva sata prije početka predstave.
JU CKM penzionerima i studentima omogućava posebnu pogodnost – ulaznice za navedenu predstavu mogu kupiti za samo 3, 00 KM!

Vaš CKM!

NAPOMENA: Rezervacija za predstavu vrijedi dva dana.

Rezervišite Vaše karte na vrijeme!

X