Predstava “Ja, Bosanac”

//Predstava “Ja, Bosanac”
Loading Events
  • Ovaj događaj je završen.

Na naše i Vaše zadovoljstvo, urnebesna komedija “Ja, Bosanac”, nastala prema djelu Indire Kučuk-Sorguč, ponovo dolazi na Teatarsku scenu Jelićeva 25.01. u 20 sati.
Upoznajte Bosanca koji ima mišljenje o svemu, a nigdje nije prispio. Sve zna a nema rezultata. Jedino ludo voli svoju Bosnu i na pjesmu o Bosni on lomi čaše.
U pogledu na žene on je izričit: samo tri žene su za volit, pazit i mazit ( majka, žena i kćerka – ona koja ga je rodila, ona koja mu je rodila i ona koju je rodio), a sve druge su za trošit.
Igraju: Aldin Tucić u ulozi Posljednjeg bosanskog bogumila i Negra Čičić u ulozi Evropljanke Čevljanovićke.

Karte (po cijeni od 10 KM) možete kupiti u JU CKM (ulica Jelića br. 1), na našoj blagajni i to u terminima od ponedjeljka do petka od 10:00 do 12:00 i od 16:00 do 20:00 sati dok subotom blagajna radi od 11:00 do 14:00 sati. Karte također možete kupiti na našoj blagajni dva sata prije izvođenja svake predstave.

Napominjemo također da karte možete rezervisati putem modula za rezervaciju na ovoj stranici, zatim putem oficijelne Facebook stranice  ili pozivom na telefonski broj 033-232-595.

NAPOMENA: Rezervacije vrijede dva dana.

Vaš CKM – mjesto kulture i odrastanja!

Rezervišite Vaše karte na vrijeme!

X