Predstava “Pozdravi nekog”

//Predstava “Pozdravi nekog”
Loading Events
  • Ovaj događaj je završen.

U velikoj sali JU CKM 21.02.2020.god. u 20 sati bit će upriličena predstava “Pozdravi nekog”, nastale u produkciji JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo.

Predstava “Pozdravi nekog” nastala je kao rezultat rada sa mladim ljudima, srednjoškolcima i studentima, polaznicima Multimedijalnog projekta – radionice scenskih umjetnosti. Voditelj projekta je Damir Kustura uz veliku podršku asistenta Nedima Džinovića.

Predstavit će vam se peta generacija polaznika u sastavu od jedanaest sjajnih mladih ljudi, koji će nakon požrtvovanog i predanog rada prezentirati sve ono na čemu su vrijedno radili!

Karte (po cijeni od 5 KM) možete kupiti u JU CKM (ulica Jelića br. 1), na našoj blagajni i to u terminima od ponedjeljka do petka od 10:00 do 12:00 i od 16:00 do 20:00 sati dok subotom blagajna radi od 11:00 do 14:00 sati. Karte također možete kupiti na našoj blagajni dva sata prije izvođenja svake predstave.

Napominjemo također da rezervisati putem naše web stranice www.centarkulture.ba, oficijelne Facebook stranice https://www.facebook.com/sarajevocentarkulture/ ili pozivom na telefonski broj 033-232-595.

Vaš CKM – mjesto kulture i odrastanja!

Rezervišite Vaše karte na vrijeme!

X