Baletna predstava “Snježna kraljica”

//Baletna predstava “Snježna kraljica”
Loading Events
  • Ovaj događaj je završen.
Dragi naši drugari, JU CKM vam s radošću i velikim uzbuđenjem najavljuje da ćemo magičan ispraćaj ove godine započeti sa dječijom baletnom predstavom “Snježna kraljica”! Najsrdačnije vas pozivamo da stvorimo zajedno sretan završetak prelijepe priče o drugarstvu, pobijedimo sve čarolije, otjeramo skupa sa balerinama, rasplesanim kao jesenje lišće na vjetru, sva zla. Pomozimo i mi Gerdi da svojom ljubavlju i prijateljstvom poništi snažne čarolije Snježne kraljice…
”Prijateljstvo! Ima li nešto jače od toga?! Hrabrost i domišljatost Gerde u borbi da vrati kući svog prijatelja Kaja, da pobijedi sve prepreke, sve teškoće, sve čarolije, njena borba da pobijedi Snježnu kraljicu i otopi led u srcu svog najdražeg prijatelja. Na svom putu, tražeći Kaja ona upoznaje i stiče i druge prijatelje, svi joj pomažu u potrazi za Kajom, i ljudi i životinje, ali njenom srcu je najdraži Kaj i sve će učiniti da ga nađe i dovede kući…”

Karte (po cijeni od 5 KM) možete kupiti u JU CKM (ulica Jelića br. 1), od 9 do 21 sat, ili rezervirati putem naše web stranice, Facebooka te pozivom na telefonski broj 033 232-595.

VAŽNA NAPOMENA: Rezervacije važe dva dana.

Vaš CKM – mjesto kulture i odrastanja!

X