Idemo na izlet!

/Idemo na izlet!
Idemo na izlet! 2019-07-05T07:48:28+02:00

Idemo na izlet 🙂

Centar za kulturu i mlade pod pokroviteljstvom Općine Centar Sarajevo, i ove godine organizira izlet za mlade u Sportsko-rekreativni centar “Ajdinovići”.

Centar za kulturu i mlade pod pokroviteljstvom Općine Centar Sarajevo, i ove godine organizira izlet za mlade u Sportsko-rekreativni centar “Ajdinovići”.  Izlet je besplatan, a uključen je prevoz, hrana i piće (neće nikom faliti 🙂 ) i sporstko rekreativni sadržaji – fudbal, odbojka, košarka, bazen, te druge sportske igre.

Izletu se mogu prijaviti sve mlade osobe od 18 do 30 godina, sa područja Općine Centar. Izlet je jednodnevni, a prijave su otvorene do 15.07.2019.

Izlet se održava 19.07.2019. Polazak je planiran u 7:45h ispred Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine u Sarajevu, a povratak iz Ajdinovića za Sarajevo u 17:00h.

Selekcija učesnika vršiti će se prema vremenu prijave a broj prijava je ograničen. Prijave koje su stigle poslije naznačenog datuma neće se uzeti u razmatranje. Po popunjavanju prijave bićete kontaktirani, kako bi ste preuzeli vašu ulaznicu. Planirano vrijeme i mjesto polaska, podložno je manjim promjenama, a konačnu potvrdu će te dobiti putem e-maila. Prilikom slanja provjerite vašu e-mail adresu i broj telefona.

Nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

PRIJAVA NA IZLET

X