BEST OF BIH STAND UP U CKM!

Podijelite ovu vijest

Ono što se treba znati, stand-up komedija nije pričanje viceva niti nekakva gluma u skečevima. To je  priča – o životu, svakodnevnim situacije i svijetu oko nas. Stand-up komičar je sam na sceni, a u pripremi svog nastupa je sam(a) svoj majstor: autor teksta, izvođač, režiser, ponekad čak i tehničar, a vrlo često – i producent.  Interakcija sa publikom, različitih vrsta i intenziteta, upravo je ono što stand-up komediju čini drugačijom.

U subotu 19. juna na sceni CKM nastupiće četiri okorjela veterana ove forme, Omer Hodžić, Navid Bulbulija, Adi Fejzić i Filip Andronik. Sa njima će scenu dijeliti i mlade nade Adnan Kičin, Branko Krsmanović, Sanjin Ćorić i Haris Hodžić. Unesite malo promjene i raznovrsnosti u vaše subotnje veče i dođite na stand up show.

Program počinje u 20:30 sati. Cijena ulaznice  5 KM.

Ulaznice se mogu nabaviti na CKM, radnim danima od 10-12 i od 16-20 sati, kao i dva sata pred predstavu. Napominjemo  da se karte mogu rezervisati putem naše web stranice www.centarkulture.ba, oficijalne Facebook stranice  https:/www.facebook.com/sarajevocentarkulture/ ili pozivom na telefonski broj 033-232-595.

Povezane novosti