DANI SMIJEHA “SMIJEH JE LIJEK“

Podijelite ovu vijest

Za njega kažu da je najbolji lijek i najbolje sredstvo protiv problema u životu. Besplatan je, dostupan svima, uvijek i svugdje. Smijeh ne smije da bude samo odraz raspoloženja nego visoko djelotvoran lijek i sredstvo za ostvarenje vlastite sreće i uspjeha. Jer mi se ne smijemo jer smo sretni, mi smo sretni jer se smijemo. Dani smijeha“Smijeh je lijek“, u organizaciji JU CKM, jesu dani u kojima želimo našim sugrađanima podariti osmijeh na lica, koji nam je tako potreban u našoj svakodnevnici.

Dane smijeha otvaramo u ponedjeljak 20. decembra, autorskom predstavom neponovljivog Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život”. Publika diljem regije uvjerila se u Marinkovićev komičan pristup iznošenja priče o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav ipak smisao života. Na sebi svojstven način, Dragan Marinković svojoj publici približava priču o čovjeku koji se nakon razvoda zaputi u kafić i počne preispitivati svoj život. Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak: “Ljubav nije posjedovanje, ljubav je uvažavanje. Mnogi pokušavaju da igraju na blef, no to ne uspijeva. Sloboda je jedna od najljepših vrijednosti. Većina žena očekuje da se njihov muž promijeni, ali muškarac kada uđe u brak očekuje da se njegova žena nikada ne promijeni. Mi smo na malo banalan način pokazali kako brak zapravo izgleda”, otkrio je glumac.

U utorak, 21. decembra, nakon showa „Predzadnji put“, popularni Željko Pervan vraća se na pozornicu s novom hit predstavom – „Izlazak iz ormara“! „Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“, najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano! Pervan već dugo slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi. Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, uvijek sprema sat i pol  svog najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

U srijedu , 22. decembra, naše putovanje kroz smijeh završavamo sa  Brankom Đurićem Đurom, sa  autorskom predstavom „Đurologija“! „Đurologija“ je u dosadašnjem  postojanju igrana više od 500 puta i vidjelo ju je preko 350.000 gledalaca, te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, reditelj i kantautor, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Dani smijeha organiziraju se pod pokroviteljstvom Općine Centar Sarajevo, i uz podršku naših donatora, sponzora i prijatelja.

Zbog izuzetno ograničenog broja mjesta, poštujući epidemiološke mjere, ovoga puta nećemo raditi rezervacije putem naše web stranice, i ulaznice po cijeni od 20 KM, mogu se nabaviti na blagajni  CKM, radnim danima od 10-12 i od 16-20 sati, kao i dva sata pred predstavu. Nadamo se da će naša vjerna publika imati razumijevanja.

Povezane novosti