Estetika i kultura življena + AutoCAD

Podijelite ovu vijest

ŠTA?

Ideja vodilja projekta jeste dodatno educiranje građana po pitanju prostora (ličnog i javnog) i poticanje njihove motiviranosti da se uključe u raspravu – smatrajući da na tome počiva stvarno građansko demokratsko društvo. Cilj je probuditi svijest o makro problemima u društvu, a izazvati djelovanje na mikro planu, jer kroz mijenjanje pojedinca, moguće je kreirati podlogu za veće promjene unutar društva. Također, cilj je kod polaznika radionice kreirati model promišljanja koji će poslužiti kao uzor i biti lišen predrasuda „nikad neće biti bolje“ i „šta ja mogu promijeniti“.

Budući da savjesni mladi ljudi trebaju biti i tehnološki obrazovani kako bi bili kompetentni, kroz projekat se osposobljavaju i za samostalan rad u AutoCAD aplikaciji.

KOLIKO TRAJE?

Projekat traje 6 mjeseci. Nakon završetka, biti će upriličena prezentacija stečenog znanja i rada, te dodijeljeni certifikati.

KADA?

Projekat počinje 31. januara 2019. godine. Održavat će se jednom sedmično, u terminu: četvrtak, od 16:30 do 19:30, u prostorijama Centra – ulica Mis Irbina br.8 (popularni Fis).

KO?
Učenici srednjih škola i studenti na području Općine Centar Sarajevo.

CIJENA?
Besplatno

PROFESOR?

Adna Proho, diplomirani inžinjer arhitekture

PRIJAVITE SE ZA UČEŠĆE U PROJEKTU “ESTETIKA I KULTURA ŽIVLJENJA”! BESPLATNO JE!

???? … ????????????

PRIJAVE PUTEM:

???? +387 33 232 594

???? +387 61 321 165

???? info@centarkulture.ba

???? www.centarkulture.ba

????️ CENTAR KULTURE I MLADIH OPĆINE CENTAR
SARAJEVO SA VAMA OD 1965…????

DOBRODOŠLI U CKM !!!

Povezane novosti