Hit komedija “Luda kuća” koja je osvojila srca publike diljem države ponovo na Teatarskoj sceni Jelićeva

kuca2
Novosti

Hit komedija “Luda kuća” koja je osvojila srca publike diljem države ponovo na Teatarskoj sceni Jelićeva

2. februara u 20 sati na Teatarskoj sceni Jelićeva bit će ponovo izvedena hit komedija ‘’Luda kuća’’.

Od trenutka kada je prvi put izvedena na pozornici, ova predstava oduševljava duhovitim dijalozima, sjajnom glumačkom ekipom i neuzaustavljivim smijehom koji je ispunio svaku dvoranu u kojoj je izvedena.

”Luda kuća” obiluje bosanskim humorom i scenama iz svakodnevnog života običnih ljudi. Kroz duhovite nastupe i komične situacije svojih protagonista oslikava svu tragikomediju našeg društva i države.  Predstavlja i prikaz naše svakodnevnice, u kojem pratimo  penzionera koji čeka penziju, mlade osobe koje ne vide perspektivu u BiH te su u nastojanju da je trajno napuste, demobilisanog borca, izbjeglicu sa svojim željama, nadanjima i strahovima…

Glumačku ekipu čine Armin Omerović, Aida Bukva, Edin Drljević, Senka Oruč, Mithad Slatina i Mirsad Imamović. Tekst potpisuje Edin Drljević, režiju Saša Petrović, scenografiju  i dizajn plakata Admir Halilović i Nina Hadžić, a tonsko-tehničku realizaciju Admir Halilović.

Ova hit  komedija dokazala je da dobar humor ima moć povezati ljude, a svakom izvedbom, ova predstava zadržava status nezaobilaznog pozorišnog iskustva.

Ako se želite prepustiti minutama smijeha i zabave, ne propustite priliku pogledati ovo sjajno komediografsko ostvarenje.

Ulaznice po cijeni od 15 KM u prodaji su putem portala kupikartu.ba.