Hit komedija “Luda kuća” koja je osvojila srca publike diljem države ponovo na Teatarskoj sceni Jelićeva

Podijelite ovu vijest

2. februara u 20 sati na Teatarskoj sceni Jelićeva bit će ponovo izvedena hit komedija ‘’Luda kuća’’.

Od trenutka kada je prvi put izvedena na pozornici, ova predstava oduševljava duhovitim dijalozima, sjajnom glumačkom ekipom i neuzaustavljivim smijehom koji je ispunio svaku dvoranu u kojoj je izvedena.

”Luda kuća” obiluje bosanskim humorom i scenama iz svakodnevnog života običnih ljudi. Kroz duhovite nastupe i komične situacije svojih protagonista oslikava svu tragikomediju našeg društva i države.  Predstavlja i prikaz naše svakodnevnice, u kojem pratimo  penzionera koji čeka penziju, mlade osobe koje ne vide perspektivu u BiH te su u nastojanju da je trajno napuste, demobilisanog borca, izbjeglicu sa svojim željama, nadanjima i strahovima…

Glumačku ekipu čine Armin Omerović, Aida Bukva, Edin Drljević, Senka Oruč, Mithad Slatina i Mirsad Imamović. Tekst potpisuje Edin Drljević, režiju Saša Petrović, scenografiju  i dizajn plakata Admir Halilović i Nina Hadžić, a tonsko-tehničku realizaciju Admir Halilović.

Ova hit  komedija dokazala je da dobar humor ima moć povezati ljude, a svakom izvedbom, ova predstava zadržava status nezaobilaznog pozorišnog iskustva.

Ako se želite prepustiti minutama smijeha i zabave, ne propustite priliku pogledati ovo sjajno komediografsko ostvarenje.

Ulaznice po cijeni od 15 KM u prodaji su putem portala kupikartu.ba.

Povezane novosti