ODRŽANA PRESS KONFERENCIJA POVODOM VEČERAŠNJEG KONCERTA U JU CKM SARAJEVO

Podijelite ovu vijest

Danas 25.8.2021. (srijeda) na velikoj sceni JU Centra za kulturu i malde Općine Centar Sarajevo održana je press konferencija na kojoj su se prisutnima obratili direktor CKM-a Armin Omerović i učesnici večerašnjeg koncerta FLAMENCO EN VIVO.

Centra za kulturu i mlade mjesec august završava u duhu andaluzijske muzike.

Nakon dugo vremena, ponovno će pred sarajevsku publiku stati zagrebačka pjevačica Nina Ćorić i slovenski plesač Mitja Obed dok će se publici prvi puta predstaviti slovački flamenco gitarista Morenito de Triana.

U sklopu ljetne turneje već su održani brojni koncerti od Slavonije do Jadrana, no za tri nadolazeća velika koncerta u Zagrebu, Ljubljani i Sarajevu umjetnici su odlučili pozvati jednog od najtraženijih gitarista ovog dijela Europe.

„Sretni smo i zahvalni što ćemo veliku ljetnu turneju završiti upravo u Sarajevu. Flamenco je umjetnost koja traži reakciju publike i vrlo smo uzbuđeni što se vraćamo upravo u Centar kulture i mladih. Jako smo ponosni što je s nama Morenito de Triana, gitarist zavidne karijere tijekom koje je nastupao s najboljim flamenco umjetnicima iz Španjolske“, rekla je pjevačica flamenca Nina Ćorić.

Ovaj zanimljivi koncert čije karte su otišle za samo dva dana, suradnja je JU CKM-a sa tuzlanskim Kameleon radiom , koji će ovaj isti događaj da prenosi live na Facebook i YouTube kako  svog kanala, tako i na kanalima CKM-a, tako da svi oni koji nisu uspjeli da rezervišu karte i obezbjede sebi mjesto u publici moći će ovaj koncert pratiti putem linka koji će biti objavljen na zvaničnim stranicama Kamelona i JU CKM.

Vidimo se večeras u CKM-u.

Povezane novosti