POSJETA DELEGACIJE OPĆINE CENTAR JU CKM

Podijelite ovu vijest

Tokom prošle sedmice delegacija Općine Centar na čelu sa načelnikom Srđanom Mandićem, i vijećnicima Majstorović Željkom, Draganom Stevanovićem, Fazlić Samirom, Gabela Maidom, Ademović Jasminom i Službom za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport sa pomoćnicom načelnika Lejlom Dizdarević, predsjednikom Upravnog odbora CKM, Vrcom Amirom,  obišla je novo sjedište JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo, u Ulici Radićeva 18.

Direktor CKM, Ernis Šljivo pozdravio je sve prisutne, zaželio im dobrodošlicu i dao kratak pregled aktivnosti centra u ovoj godini. Poslije obilaska prostorija, u ugodnoj i konstruktivnoj atmosferi, razgovaralo se o svim otvorenim pitanjima rada centra i modelima njihovog rješavanja i poboljšanja, a sve u cilju pružanja što kvalitetnijih sadržaja za djecu, mlade i građane.

Načelnik općine, Srđan Mandić i svi vijećnici dali su konstruktiva mišljenja i sugestije,  u vezi novog sjedišta centra i sadržaja koji će se realizirati u novom prostoru. Prisutni su  otvorili i temu daljnjeg rada i programskih sadržaja  Organizacione jedinice Jelićeva.

U ime direktora i svih uposlenika JU CKM, izražavamo veliku zahvalnost načelniku i svim vijećnicima koji su izdvojili vrijeme za obilazak našeg centra, dajući značaj kulturi i umjetnosti, kao nezaobilaznim segmentima razvoja svakog društva.

Povezane novosti