PROMOCIJA KNJIGE „50 TOP LOKACIJA BOSNE I HERCEGOVINE“

Podijelite ovu vijest

 Mislimo da danas više nego ikad treba tražiti knjige, pa makar imale i samo jednu dobru stranicu, tražeći komadiće, djeliće, sve što u sebi ima zlato, sve što nam može oživjeti tijelo i dušu. CKM sa ponosom  predstavlja knjigu, čija svaka stranica nosi ljepotu i zlatni trag jedne čudesne zemlje, Bosne i Hercegovine. Radi se o najopširnijem vodiču za upoznavanje BiH na našem jeziku. Ova jedinstvena knjiga“50 top lokacija Bosne i Hercegovine“ autora Zorana Matića, ima  zadatak da svim istinskim ljubiteljima putovanja prikaže i približi jednu zemlju sa svim njenim ljepotama. Knjiga sadrži 50 najljepših lokacija  BiH, 50 dodatnih mjesta vrijednih pažnje i posjete, gastronomsku ponudu i ugostiteljsku ponudu. Ovo je jedna od onih knjiga koju rado imate u torbi i u automobilu  koja će  vam otvoriti neke sjajne trenutke sa dragim ljudima, koje ćete dugo pamtiti. Između ovih korica objedinjene su zanimljivosti, legende i priče, prirodna bogastva, ljudi koji su obilježili ovu zemlju i još mnogo toga.

  „Veoma sam sretan što imam to zadovoljstvo i čast da svoju knjigu predstavim publici u Sarajevu. Sarajevo je glavni grad ove sjajne zemlje i ozbiljna turistička destinacija cijelog svijeta. Mjesto gdje su protkane sve one ljepote o kojima sam pisao i koje želim predstaviti cijelom svijetu. Vidimo se i družimo u centru za mlade i kulturu, pričati ćemo o ljepotama ove zemlje i nadam se inspirisati i pripremiti čitaoce za sezonu putovanja koja nas očekuje. Ovo ludilo sa korona virusom će jednom prestati, a ja želim da tada barem jednom godišnje uživamo na nekoj od lokacija u BiH, jer smo vidjeli tokom prošlih mjeseci da se to itekako može“-poruka je autora.

  Promocija knjige održat će se u utorak, 04.maja, u JU CKM-Jelića broj 1.,sa početkom u 18 sati,  uz poštivanje svih mjera zaštite naših sugrađana.

Povezane novosti