Upriličena podjela diploma za preko 200 mladih polaznika u velikoj sali JU Centra kulture i mladih

FeaturedSlike1024x641
Izložbe / Novosti

Upriličena podjela diploma za preko 200 mladih polaznika u velikoj sali JU Centra kulture i mladih

Povodom uspješnog završetka kursa engleskog jezika za djecu i mlade, kursa kaligrafije, iluminacije i ebru slikarstva, te kurseva računarske grafike JU CKM i engleskog i njemačkog jezika u školi stranih jezika “Poliglot”, za polaznike je upriličena podjela diploma u velikoj sali JU CKM, u utorak 21. januara.
Preko 200 mladih uspješno je završilo navedene kurseve i škole, a diplome su podijelili načelnik Općine Centar prof.dr. Nedžad Ajnadžić, Jasmina Fazlić, pomoćnica općinskog načelnika, Armin Omerović, direktor JU CKM, Senida Čeljo, profesorica engleskog jezika te Meliha Trako, umjetnički voditelj kursa kaligrafije, iluminacije i ebrua.
Zahvaljujući Općini Centar, kursevi su bili besplatni za sve polaznike. U JU CKM, oko 120 mladih je tokom 2019. godine učestvovalo u ovim aktivnostima, dok je kurseve engleskog i njemačkog u školi za strane jezike “Poliglot” završilo stotinjak polaznika. Cilj navedenih projekata jeste razvijanje pojedinačnih znanja, vještina i sposobnosti, u ugodnom i motivirajućem okruženju.

Vaš CKM – mjesto kulture i odrastanja!

Leave your thought here