Besplatni online časovi savremenog rekreativnog plesa u JU CKM!

Podijelite ovu vijest

Budući da zbog vanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom virusa COVID-19 provodimo više vremena u našim domovima, bitno je pronaći nove načine da ostanemo fizički aktivni. JU CKM vas poziva da besplatno prisustvujete online časovima savremenog rekreativnog plesa!

Ovaj online program sadrži tehnike koje doprinose kompletnoj osviještenosti tijela i baziran je na najosnovnijim pokretima, što ga čini dostupnim za sve generacije bez obzira na prethodno iskustvo u vježbanju.

Radit će se osnovne vježbe savremene plesne tehnike, vježbe za fleksibilnost kičme i leđa, osnove floorwork-a i vježbe istezanja i mobilnosti tijela, zajedno sa kratkim plesnim kombinacijama.

Časovi će se realizirati tri puta sedmično, odnosno utorkom, petkom i nedjeljom u 20 sati, a prvi čas će se održati u utorak, 7. marta.

Za učešće vam je potrebna udobna odjeća, internet konekcija i najbitnije – dobra volja i želja da zajednički radimo na očuvanju našeg fizičkog ali i mentalnog zdravlja.

Detalje o školi kao i prijavu na istu možete pogledati na sljedećem linku:

https://centarkulture.ba/avada_portfolio/skola-savremenog-plesa/

Napomena: Broj mjesta je ograničen. Svi kandidati će biti kontaktirani od strane voditelja aktivnosti, koji će im detaljno objasniti dinamiku i način održavanja časova.

Vaš CKM

#NastavljamoOnline #OstaniteKući

Povezane novosti