Kursevi engleskog jezika za odrasle, mlade i djecu te program za pripremu eksterne mature!

Podijelite ovu vijest

JU Centar kulture i mladih je za vas pripremio kurseve engleskog jezika za odrasle, mlade i djecu te poseban program za pripremu eksterne mature! Kako bi kursevi i nastava bila na najvišem nivou, pobrinuti će se profesorica Senida Čeljo koja osim pedagoškog i stručnog znanja posjeduje brojne stručne certifikate među kojima su: Certifikat za predavača i ispitivača TOEFLiBT Test-a (Test of English as a Foreign Language) koji je potreban za upis na mnoge inostrane fakultete ili zapošljavanje, kao i certifikat za obuku poslovnog engleskog jezika. Autor knjige i priručnika za učenje poslovnog jezika „ Business Success “.
Kurseve smo podijelili u tri grupe u zavisnosti od uzrasta polaznika a to su:

Kurs engleskog jezika za odrasle
Grupna nastava Engleskog jezika Vam nudi ležerno okruženje, pri čemu ste potpuno posvećeni novom jeziku, gdje učite da govorite intuitivno i kroz razgovor. Za kratko vrijeme ćete govoriti sa više samopouzdanja. Kurs traje 3 mjeseca a cijena ovog programa je 50 KM mjesečno uz mogućnost popusta ukoliko iz iste porodice dolazi više članova.
Više detalja ali i prijavu na ovaj kurs možete vidjeti i uraditi na ovom linku!

Kurs engleskog jezika za djecu
Ovaj program predstavlja divno iskustvo za Vaše dijete. Djeca su angažovana i motivisana dok razvijaju svoje znanje, vještine i sposobnosti korištenja engleskog jezika. Kod djece se stvara želja za daljim učenjem i proširenjem znanja. Kurs traje 3 mjeseca a cijena ovog programa je 50 KM mjesečno uz mogućnost popusta ukoliko iz iste porodice dolazi više članova.
Više detalja ali i prijavu na ovaj kurs možete vidjeti i uraditi na ovom linku!

Program pripreme za ekstrenu maturu iz predmeta Engleski jezik
Za učenike IX razreda pripremamo poseban program pripreme za ekstrenu maturu iz predmeta Engleski jezik. Stručan kadar sa iskustvom priprema učenike da bez straha i stresa pristupe polaganju eksterne mature iz Engleskog jezika. Cijena ovog programa je 60 KM uz mogućnost popusta ukoliko iz iste porodice dolazi više članova.
Više detalja ali i prijavu na ovaj kurs možete vidjeti i uraditi na ovom linku!

Upis svih navedenih kurseva je u toku i to po promotivnim cijenama.

Povezane novosti