Završena manifestacija “Ljeto na Hastahani”

Ljeto na Hastahani

Završena manifestacija “Ljeto na Hastahani”

Manifestacija “Ljeto na Hastahani”

Manifestacija “Ljeto na Hastahani”, koja traje od 15. juna, a u okviru koje je organizovan niz kulturno-zabavnih i sportskih manifestacija, zvanično je završena u nedjelju, 16. septembra 2018. godine.

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”default” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”5px” bottom_margin=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_imageframe image_id=”2118″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”zoomin” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”https://themeforest.net/item/avada-responsive-multipurpose-theme/2833226?ref=ThemeFusion” linktarget=”_blank” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://test.centarkulture.ba/storage/2016/03/ljeto-2.jpg[/fusion_imageframe][fusion_text]

Naš Centar za kulturu i mlade Općine Centar je tom prilikom organizovao bogat zabavni i kulturno umjetnički program. Mališani su na “Ciciban” igralištu uživali u predstavama i modeliranju balona uz druženje sa maskotama, dok su ostali gosti uživali u programu kulturno-umjetničkih društava sa višedecenijskom tradicijom, Željezničar, Proleter i Lola. U programu sevdaha nastupili su specijalni gosti Alma Subašić, Zanin Berbić i Merjem Alihodžić.

Leave your thought here