Škole počinju sa radom! Upis je u toku

PovratakUSkolu
Škole

Škole počinju sa radom! Upis je u toku

Na početku 2020. godine nismo mogli dosanjati današnju sliku svijeta i stvarnost kakvu živimo i dijelimo sa drugima, niti možemo naslutiti šta nam nosi “budućnost“.
Draga naša djeco, omladino, roditelji, sugrađani, polako nam se približava mjesec septembar kada Javna ustanova Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo ponovo otvara svoje prostore za mnogobrojne škole, kurseve i projekte, među kojima su škole baleta, gitare, klavira i pjevanja, bubnjeva, crtanja i slikanja, glume, filma i montaže, stripa, kursevi engleskog jezika za djecu i odrasle, računarskih osnova, računarske grafike, radionica kreativnog pisanja, Multimedijalni projekat-radionica scenskih umjetnosti, Mozgaonica, pilates, aerobik, horovi Cantabile i Princess krofne…
Svi navedeni projekti održavat će se u tri objekta koje koristi naša Ustanova i to u Organizacionoj jedinici Jelićeva (Jelića 1), u prostorijama Centra za mlade na Gorici (Avde Jabučice 52), kao i u prostorijama Edukativnog centra FIS na adresi Mis Irbina 8.
Uz poštivanje svih mjera zaštite vašeg zdravlja, koristimo priliku da vas pozovemo da nam se pridružite i budete dio umjetničkih i obrazovnih programa, njegujući trajno „kulturu dijaloga“ uz vrhunske voditelje i pedagoge.
Sve informacije možete dobiti putem naše web stranice www.centarkulture.ba, e-mailom na info@centarkulture.ba ili pozivom na telefonski broj +387 33 23 25 95 i +387 33 23 25 94.

Leave your thought here